Over SO TRUE!

Trudy Beck

Trudy Beck heeft 30 jaar ervaring in het modevak en is een allrounder; wat goed van pas komt met het voeren van een eigen boutique. Trudy is een ondernemer met hart en hoofd en heeft expertise op het gebied van in-/verkoop, styling en Curvey mode. Met zelf een maatje meer weet Trudy heel goed waar ze het over heeft. 

Trudy Beck - So True Fashion - 2022

SO TRUE!

SO TRUE! onderscheidt zich van andere winkels, niet alleen door de bijzondere merken, maar ook door andere stijlen en hoogwaardige kwaliteiten. SO TRUE! is een boutique met collecties van ontwerpers uit bijv. Israël, Denemarken, Duitsland, Griekenland en Nederland. De maatvoering gaat van 36/38 tot 52/54 met nadruk op de maten 40-48. Trudy licht toe dat SO TRUE! geen grotematenwinkel is; het is een boutique met expertise in curvey sizes. Er zijn van alle artikelen enkele maten en stuks. Op deze manier blijft het uniek voor iedereen in de regio en daarbuiten. Om het voor iedereen betaalbaar te houden is er naast new arrivals een klein outlet-aanbod met de gemiddelde korting van 40% geen b-keuze maar kleding uit vorige seizoenen en/of samples.

De collectie van So True gaat van trendy, artistiek tot comfortabel classy en stijlvol voor jong en oud. Merken die staan voor prachtige materialen en hoogwaardige kwaliteiten en die ook zakelijk gedragen kunnen worden, zijn de bijzondere designlabels als Alembika, NIJII (v/h Crea Concept) NU Denmark. Hiermee richt SO TRUE zich op vrouwen die anders willen en durven zijn. Natuurlijk zijn er ook basics als shirts, tops, pantalon en treggings in diverse kwaliteiten.
Ook So True! wil rekening houden met het milieu, werk-leefomstandigheden en is blij dat steeds meer merken overgaan tot sustainability.

Oprecht en deskundig advies

Het allerleukste aan dit werk vind ik het meedenken met klanten en het geven van oprecht en deskundig advies. Een mooi en leuk voorbeeld is dat een dame toch een jurk aantrok uit de bijzondere collectie van Alembika, ze dacht namelijk dat een jurk haar niet stond en daarom broeken droeg. Haar reactie was fantasisch, ze kwam de paskamer uit en ging voor de spiegel staan met nonchalant haar handen in de zakken van de jurk. Verrast en blij keek ze naar zichzelf. Een week later kwam ze speciaal vertellen dat ze zulke leuke reacties had gekregen op haar nieuwe outfit; daar word ik nou ook blij van!

Shopping Sunday

De boutique heeft een fijne en prettige sfeer want ik vind het belangrijk dat de dames zich op hun gemak voelen. Shopping Sunday is daar ook een goed voorbeeld van. Dit vindt plaats op de laatste zondag van de maand en is erg gezellig en ongedwongen met altijd tijd voor een praatje, drankje, waarbij ons vast model meestal wat kledingstukken aantrekt om te showen. Al met al nodigt dit uit om eens iets uit te proberen en/of in een rustige setting te shoppen. Er zijn ruime paskamers die ook geschikt zijn voor dames die minder mobiel zijn.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Scroll naar boven