SO True Fashion: Last Shopping Sunday 26-11-23 & Review voorgaande weken

Shopping Sunday So True Fashion

Zondag 26 november a.s. is de laatste KoopZondag van het jaar bij SO TRUE!, daarom geven wij er een feestelijk tintje aan d.m.v. een vrijblijvende inloopsessie vanaf 14.00 waarbij de accessoires in de spotlight komen de staan en de mogelijkheid is om onze modellen wat artikelen, setjes te laten showen op aanvraag. Natuurlijk staan er wat versnaperingen en drankjes klaar en er kan gezellig aangeschoven worden bij een paar tafeltjes om dan het geshowde te bekijken onder het genot van een drankje/hapje. De boutique is open vanaf 12.30 uur en het evenement begint doorlopend vanaf 14.00 uur. Er zal ook een ketting van Zsiska en/of een tas van Malique by ME worden verloot.

Agenda 2023 So True Fashion

Mei: Week van de stenen winkel 8 mei t/m 14 mei a.s. Deze landelijke actie was een groot succes en werd met veel enthousiasme ontvangen.

Juni: De maand juni, vooral in het begin, stond in het teken van erg warm weer. Medio deze maand werd er in Mijdrecht weer het hilarische spektakel van de Badeendenrace voor het goede doel gehouden en het Straattheater, dat weer heel bijzonder was. Een week later was de Taptoe voor het eerst weer aanwezig en dat bracht veel mensen op de been en gezelligheid.

Juli: Juli begon heel erg warm tot tropisch warm weer. De Saleperiode is ook van start gegaan en vanwege het aanhoudende warme weer, is dit langer doorgegaan. Gelijke tijd kwamen ook al de nieuwste collecties Herfst/Winter binnen van Mat Fashion en Elsewhere. Tegen eind juli werd ook de Modebeurs weer gehouden in de RAI Spring/Summer 2024. Altijd een feestje om naar toe te gaan om te kijken en inspiratie op te doen en welke nieuwe merken er zijn. Het was een kleurrijke kleine en fijne beurs. Wij hebben ook inderdaad nieuwe merken ingekocht Voorjaar/Zomer 2024, dit zijn Dolcezza, Masai, Ozai n KÜ en Zip 73 en wij hebben ook natuurlijk de nieuwe merken van dit najaar/winterseizoen t.w. Ever Sassy uit Ierland, (juffrouw) Jansen Amsterdam, Sartoria Ismara uit Milaan Italië en Tuzzi uit Duitsland. Prachtige labels met fantastische kwaliteiten en styling. We zijn hier erg blij mee en het slaat ook heel goed aan bij onze klanten, dus dubbel blij.

Augustus: Deze maand stond geheel in het teken van de Inkoop voor het nieuwe seizoen Spring/Summer 2024. Ook stroomden de nieuwe collecties binnen.

September: Nou dit was een zeer drukke maand met veel activiteiten en evenementen. We begonnen met de 2-daagse Jaarmarkt en ondanks het zeer warme weer werd dit toch heel goed bezocht en uit de mooie collecties en aanbiedingen gingen mooie items mee naar huis. De 2 er opvolgende weken stonden in het teken van uitzoeken en doorpassen van setjes voor Fashion Presentatie 3.0 23-09-2023. Wat was het weer gezellig en er werd weer veel gelachen. De shows worden gehouden in een hele fijne sfeer. De dames worden ontvangen met een welkomstdrankje door onze gastvrouw en/of heer en tussendoor als altijd een heerlijke lunch. Na afloop gaat een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Entree, gratis. Het was weer een zeer geslaagde dag met mooie aankopen. De laatste zaterdag van deze maand, 30-09-2023, was de gezamenlijke Grote Modeshow van diverse modewinkels en aanverwante zaken, gehouden op het grote plein buiten. Wat een superdag en prachtig weer. De nieuwe merken sloegen heel goed aan en er werd veel gepast en onze modellen stonden klaar om de dames hierbij ook te helpen. Een hele fijne en gezellige drukke dag.So True Fashion - Jaarmarkt 2023

Oktober: Er stromen nog steeds nieuwe artikelen binnen van diverse Labels. We zijn weer druk aan de slag gegaan voor de laatste Fashion Presentatie van het jaar 4.0 dat op zaterdag 28 oktober jl. werd gehouden. Vanwege de Herfstvakantie een iets lagere opkomst, de gezelligheid en goede sfeer waren weer als vanouds. Het was weer een superdag, mooie collecties werden door onze FashionLadies geshowd en zij hielpen ook na afloop met de verkoop en het adviseren en doorpassen, al met al een geslaagde dag!

En dan zijn we alweer bij November aanbeland.

November: Week 44-46 Tjonge het weer is echt Novemberweer: Heel veel wind en regen, wel goed voor de geweldige Outdoorjassen van REGN Denmark, die wind-waterdicht en ademend zijn en dan zien ze er ook nog mooi, kleurrijk en trendy uit! Op zaterdag 18 november jl. was de intocht van Sinterklaas. Ondanks de regen waren er toch veel kinderen en ouders aanwezig. En dan zijn we nu aanbeland bij week 47. Komen jullie ook een kijkje nemen a.s. Zondag 26 november a.s. Shopping Sunday bij SO TRUE!, wij zijn open vanaf 12.30 uur en de inloop van het event is vanaf 14.00 uur. Zie ook het begin van deze Blog.

So True Fashion - Sunday Shopping - 2023

Volg SO True Fashion op onze social media kanalen

Kijk ook op Facebook en Instagram voor meer foto’s. Zoals altijd kan er natuurlijk ook gereageerd worden via Facebook, Instagram, WhatsApp, Email en telefonisch. Graag tot ziens bij ons in de boutique!

Veel kijkplezier.

Fashionable groet van SO TRUE!

Trudy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven