Week 1+2: Welkom in het Nieuwe Jaar!

SALE

Ten eerste wensen wij jullie allemaal een fantastisch, sprankelend en gezond 2024.
Op donderdag 4 januari is SO TRUE! weer opengegaan en gestart met de SALE 30-60% Korting op heel veel mooie artikelen. Het is echt de moeite waard om eens langs te komen en het e.e.a. te passen en iets leuks aan te schaffen. Er is nog veel kleur en natuurlijk de zwart-wit items. Op diverse accessoires 10-15%. De Sale loopt af tegen het eind van januari 24. We gaan de boutique alvast wat voorbereiden op de New Arrivels die binnenkort zullen arriveren. Wij zijn razend enthousiast en kunnen haast niet wachten, want er zijn heel veel nieuwkomers bij! Zoals ZIP73, deze collectie bestaat uit luxe Travelstof en is echt beeldschoon. Foto’s zullen volgen zodra het binnen is. Ook nieuw is Dolcezza, bekend om hun vrolijke prints en Masai (bij velen bekend vanwege Zsiska sieraden, die worden vaak bij de kleding van Masai geshowd). De nieuwe labels die afgelopen seizoen waren binnengekomen, zijn heel goed ontvangen, zoals Tuzzi, Jansen Amsteram (v/h Juffrouw Jansen), Every Sassy en Sartoria Ismara uit Italië. Al met al is er veel om naar uit te zien. Mooie kleuren, prachtige stoffen en prints.

In de loop van het voorjaar zullen wij ook starten met een Nieuwsbrief. Hiervoor kunnen jullie je opgeven en bij aanmelding ontvangen jullie 50 punten voor de spaaractie. Bij 1000 punten wordt er een voucher t.w.v. € 25,- verstrekt. De gegevens worden vertrouwelijk verwerkt en kan ten alle tijden weer worden verwijderd.

Wij ontvangen jullie graag in de boutique SO TRUE! Dorpsstraat 33 in Mijdrecht en schenken graag een kopje koffie, thee in tijdens het rondkijken c.q. passen. Kijk ook op Facebook en Instagram voor meer foto’s. Zoals altijd kan er natuurlijk ook gereageerd worden via Facebook, Instagram, WhatsApp, Email en telefonisch. Graag tot ziens bij ons in de boutique!

Veel kijkplezier.

Fashionable groet van SO TRUE!

Trudy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven