Week 3+4: SALE & NEW ARRIVALS!

SALE
We gaan nog 2 weken verder met de Sale 30-60% korting t/m week 5 want dan komen er meer nieuwe collecties aan. Jansen Amsterdam heeft nog enkele stuks en die zijn zeker meer dan de moeite waard! Vooral de doorknoopjurken in zwart/wit zijn fantastisch en ook op veel manieren te combineren. De mooie roze multiprint blouses staan ook heel leuk op b.v. een spijkerbroek. Van designlabel Alembika zijn er ook nog enkele stuks. NU Denmark heeft ook nog hele leuke items die met en door elkaar te mixen zijn. Nog een paar prachtige blouses van Tuzzi en Tuniek/jurken van Elsewhere, dus kom langs en sla je slag en scoor!

NEW ARRIVALS
Blij en enthousiast met de eerste nieuwe collecties. Als eerste het nieuwe merk ZIP 73. Wat een mooie items in een hoogwaardige en luxe Travelstof, echt prachtig! De shirtjes volgen binnenkort maar alles kan gewoon los gedragen, of tot een setje gemaakt worden. De maatvoering is van XS-XXL en XXXL (34-46/48). Ook de eerste levering van NU Denmark is binnen. Ik heb zelf direct de spijkerbroek aangeschaft, wat een fantastische pasvorm en een heel leuk detail is dat je de pijp kunnen versmallen d.m.v. drukknoopjes. De sfeer is in een jeanssetting, dus blauwe tinten. Een mooie viscose crêpe doorknoopjurk (met bijpassend hemdjurkje) en in dezelfde kwaliteit een tuniek. De spijkerjurk met drukknopen kan ook als vest/jas gedragen worden, een handy artikel dus. Enfin als jullie dit zelf willen ervaren hoe het eruit ziet en hoe het valt, dan nodigen wij jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen en onder genot van een kopje koffie, thee kunnen jullie op je gemak rondkijken.

New arrivals van onder andere ZIP73 en NÜ Denmark

BEURS MODEFABRIEK  21/22 januari 2024
Altijd leuk om tijdens de beursdagen inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen en in dit geval voor Herfst/Winter 24/25. Opvallend was wel dat de grijstinten met lichtblauw weer haar intrede doet. Maar ook variatie op het paars/roze thema. Zwart en Wit blijft altijd. Ook bij veel merken hele mooie Petrols gezien en Marineblauw. Diverse prints, lange rokken en jurken etc. Blazer en jackjes zijn ook goed vertegenwoordigd. Het was een gezellige en fijne beurs en fijn om de agenten en ontwerpers te zien en spreken.

SHOPPING SUNDAY 28 januari 2024
In Mijdrecht en bij SO TRUE! beginnen  we weer met de maandelijkse KoopZondagen (laatste zondag van de betreffende maand) op 28 januari a.s. van 12.30-17.00 uur. Op deze middag hebben wij eenmalig alles in de Sale voor 50% korting en NIJII/CreaConcept blijft 60% (m.u.v. accessoires en new arrivels en basics). De shopping Sundays zijn altijd heel gezellig en ongedwongen met een bubbeltje en een kleine versnapering, misschien wel een leuk idee om dan eens langs te komen, neem gerust iemand mee.

Wij ontvangen jullie graag in de boutique SO TRUE! Dorpsstraat 33 in Mijdrecht en schenken graag een kopje koffie, thee in tijdens het rondkijken c.q. passen. Kijk ook op Facebook en Instagram voor meer foto’s. Zoals altijd kan er natuurlijk ook gereageerd worden via Facebook, Instagram, WhatsApp, Email en telefonisch. Graag tot ziens bij ons in de boutique!

Veel kijkplezier.

Fashionable groet van SO TRUE!

Trudy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven