Week 5, 6 en 7: New arrivals, Valentijnsdag en laatste sale

New arrivals

De nieuwe collecties komen druppelsgewijs in kleine assortimenten binnen. Hier worden wij natuurlijk altijd blij van. Helaas zit het weer wel wat tegen want het is niet erg fijn om buiten in de regenbuien te lopen en daarbij nog eens veel wind. De outdoor jassen van REGN waren onderweg en deze komen nu goed van pas omdat ze waterdicht, winddicht en ademend zijn, dus functioneel en daarbij in fashionable kleuren en prints. Deze hangen nu voor jullie klaar.

Het nieuwe merk ZIP73 heeft in hun mooie en luxe travelkwaliteit nog meer items gestuurd. Dus nu zijn er rokjes, treggings, cargobroeken en cargo lange rokken en de geweldige jumpsuit. Echte beauty’s. Van NÜ Denmark zijn de khakigroene items binnen die goed aansluiten bij het denimverhaal. Elsewhere is ook in week 7 binnengekomen met de duidelijke handtekening van de ontwerpster; de Zouavebroeken in een pracht goudbronzen kleur en natuurlijk in zwart met hele bijzondere shirts. Ook geweldige doorknoopjurken in Seersucker (zwart) en knaloranje tops (ook in zwart). En eindelijk in da house Mat Fashion, het wachten was op wat artikelen die nog in productie waren.

Tuzzi, Jansen Amsterdam en nieuwkomer Masai zullen volgende week hun entree doen. Enfin als jullie zelf willen ervaren hoe het eruit ziet en hoe het valt, dan nodigen wij jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen en onder genot van een kopje koffie, thee kunnen jullie op je gemak rondkijken, bijv. op Shopping Sunday 25 februari a.s. van 12.30-17.00 uur.

Valentijnsdag

Op dinsdag 13 en woensdag 14 februari jl. hebben wij een Valentijnsactie gehad dat alleen deze 2 dagen geldig was, t.w. op de Sale extra 10% kassakorting en op de New Arrivals 10% korting. Hier werd goed gebruik van gemaakt, vooral van het aanbiedingsrek buiten. Er zijn een paar Valentinas met mooie kledingstukken blij gemaakt. Altijd fijn en leuk.

Laatste Sale!

We hebben een hoekje met de laatste Sale gemaakt en de Koopjescorner ook aangevuld met mooie artikelen van vorige seizoen(en) met 50% korting en op de laatste stuks van Crea Concept/Nijii 70% korting. Vanaf week 8 zijn er alleen nog in de Koopjeshoek achter in de boutique aanbiedingen en enkele stuks buiten op het rek.

Fashionable groet van SO TRUE!
Trudy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven